fbpx
Zaznacz stronę

Ebook

Jadłospis na pierwsze 28 dni rozszerzania diety dziecka. 

Chcesz zacząć wprowadzać do posiłków dziecka nowe pokarmy, ale nie wiesz od czego zacząć? Potrzebujesz gotowego planu rozszerzania diety maluszka? Chcesz solidnych podstaw, które umożliwią Ci samodzielne i bezpieczne kontynuowanie wprowadzania nowych pokarmów?

Poznaj sprawdzone sposoby na komponowanie posiłków dla swojego dziecka. Dowiedz się, jak w prosty sposób zacząć rozszerzać dietę zarówno metodą tradycyjną, jak i BLW.

Karolina Gajek-Hołówko

W czym Ci mogę pomóc?

Przygotowałam specjalny ebook, który ułatwi Ci rozpoczęcie rozszerzania diety dziecka. Pokazuję w nim jak komponować posiłki oraz jak wygląda prawidłowa wielkość porcji. Wszystko, abyś była przekonana, że Twoje dziecko jest w pełni zaopiekowane.

Nabierzesz pewności, że Twój maluch je wyłącznie zdrowe i nieszkodliwe dla niego produkty, odpowiednio przygotowane w wartościowym posiłku. Jego radość z poznawania nowych smaków wzmocni Wasze rodzinne więzi i pozwoli cieszyć się radosnymi reakcjami dziecka.

Dzięki wiedzy zawartej w ebooku dowiesz się:

jak zacząć rozszerzanie diety,

na jakie produkty zwracać uwagę,

jakich produktów unikać,

kiedy i czy zastąpić mleko pokarmem stałym,

jak komponować posiłki dla maluszka,

krok po kroku jak przygotować posiłek,

jak wygląda porcja,

jaką konsystencję powinno mieć danie,

na co zwrócić uwagę obserwując reakcję dziecka i rozpoznając  sygnały związane z rozszerzaniem diety,

czym różni się metoda BLW od tradycyjnej,

jak urozmaicić posiłki dziecka dzięki tym metodom,

jak podawać dziecku tylko bezpieczne produkty, zbilansowane kalorycznie.

Dzięki temu ebookowi zyskasz pewność siebie i bezstresowo przejdziesz etap rozszerzania diety dziecka.

Nauczysz się obserwacji maluszka i zaufasz sobie.

W ebooku “Jadłospis na pierwsze
28 dni rozszerzania diety dziecka” znajdziesz:

 

  • 28 gotowych przepisów, w dwóch wersjach,

  • wskazówki dotyczące wyboru metody karmienia,

  • podpowiedzi odnośnie pory karmienia

49 zł

Karolina Gajek-Hołówko

O mnie

Skończyłam architekturę na Politechnice Gdańskiej i Warszawskiej, ale postanowiłam się przebranżowić. Dietetyką zainteresowałam się w momencie, gdy przez swoją niedoczynność tarczycy musiałam schudnąć 15kg.

Udało mi się, a przy okazji pokochałam tematy związane ze zdrowym jedzeniem. Tak skończyłam na studiach podyplomowych z dietetyki i poradnictwa żywieniowego. W momencie jak zaszłam w ciąże, zaczęłam się interesować dietetyką dzieci.

Obecnie jestem na studiach magisterskich z dietetyki klinicznej, a także ukończyłam wiele kursów z dietetyki pediatrycznej. Z wiedzą z żywienia niemowląt jestem na świeżo i wiem z jakimi problemami z żywieniem mogą się mierzyć młode mamy, którym pragnę pomóc. 

Karolina Gajek-Hołówko

Karolina Gajek-Hołówko